aboutus

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd

Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες: Λεπτότερος
Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η λεπτός-συσκευασία που βρίσκεται σε Xiamen Κίνα, τον έναν επαγγελματικούς κατασκευαστή και εξαγωγέα της τυπώνοντας και συσκευάζοντας επιχείρησης, είναι εμπιστευμένος και αξιόπιστος προμηθευτής τυπωμένων υλών σε έναν πλήθο της μικρής, μέσης, μεγαλύτερης εσωτερικής και υπερπόντιας επιχείρησης από την επιχείρηση που ιδρύεται το 2008.

Αναβαθμισμένο ποιοτικό σύστημα βασισμένο σε ISO9001: το 2015 για την παραγωγή, που εξοπλίζεται καλά με πλήρεις εγκαταστάσεις και 180 ειδικευμένους υπαλλήλους, το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό συναντά το FSC, πρότυπα BSCI, το οποίο μας βοηθά να πάρουμε την καλή φήμη από τους υπερπόντιους πελάτες.

 

Ο προηγμένος εξοπλισμός μας Χαϋδελβέργη 5+1 μηχανή εκτύπωσης χρωμάτων Πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές ελασματοποίησης Πλήρως αυτοματοποιημένες τεμαχισμένες μηχανές, μηχανές σφράγισης, και μηχανές αποτύπωσης σε ανάγλυφο Πλήρως αυτοματοποιημένες να κολλήσει μηχανές Τρύπα-τρυπώντας με διατρητική μηχανή μηχανές κ.λπ.

 

Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει το συσκευάζοντας κιβώτιο εγγράφου, κιβώτιο συσκευασίας τροφίμων, συσκευάζοντας κιβώτιο Χριστουγέννων, συσκευάζοντας κιβώτιο εσώρουχων, τηλεφωνικά εξαρτήματα κυττάρων που συσκευάζουν το κιβώτιο, καλλυντικό συσκευάζοντας κιβώτιο, τυπώνοντας κάρτες, κρεμά τις ετικέττες, την αυτοκόλλητη ετικέττα και τις ετικέτες.


Η επαγγελματική υπηρεσία σχεδίου υπάρχει για να παρέχει στους πελάτες μας τις φρέσκες δημιουργικές ιδέες και τις συμβουλές. Η συμμετοχή μας δεν σταματά στην παραγωγή – σας δίνουμε το όφελος της εμπειρίας και της πείρας μας από την ίδια την έναρξη, σιγουρεμένος ότι το τελικό αποτέλεσμα εκπληρώνει και υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

 

Με μια ομάδα των φιλικών επαγγελματιών σε διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή, συν την εύκολη πρόσβαση στο προσωπικό διοίκησης μας, σας υποσχόμαστε ότι να κάνει επιχειρήσεις με μας είναι μια ευχαρίστηση κάθε φορά.

Ιστορία

Η ΛΕΠΤΌΤΕΡΗ Co. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ XIAMEN, ΕΠΕ, ένας επαγγελματικός κατασκευαστής της συσκευάζοντας επιχείρησης, εντοπίζει σε Xiamen, με περισσότερους από 200 υπαλλήλους και το εργαστήριο τετραγωνικών μέτρων 12.000.


Οι κύριες μηχανές μας:

- 5C μηχανές εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης

- Πλήρως αυτοματοποιημένος που τεμαχίζεται/μηχανές σφράγισης

- Πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές ελασματοποίησης

- Πλήρως αυτοματοποιημένες να κολλήσει μηχανές

- Ημιαυτόματο κιβώτιο που κολλά τις μηχανές


Με τη σημαντική εκτύπωση & τους καλά εκπαιδευμένους εργαζομένους με περισσότερο από 3 έτη εμπειρίας & επαγγέλματος, είμαστε προμηθευτές του συσκευάζοντας κιβωτίου εγγράφου, του κιβωτίου επίδειξης, των τυπώνοντας καρτών, της αυτοκόλλητης ετικέττας και της ετικέτας σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, Ωκεανία. 

Σταθερός & υψηλός - η ποιότητα με τις λογικές τιμές είναι το πρώτο πλεονέκτημά μας. Για τα καλύτερα προϊόντα, την καλύτερη ποιότητα & την καλύτερη μετά από-υπηρεσία στους πελάτες μας, σταθερά πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας είναι στις βάσεις του satisfication των πελατών. Για να επιτύχουν το στόχο, όλοι μας θα κάνουν να προσπαθήσουν να βελτιώσουν όλα και να δημιουργήσουν περισσότερα κέρδη για τους πελάτες.

Υπηρεσία

Λεπτότερη συσκευασία ως πιό αξιόπιστο και αξιόπιστο συσκευάζοντας προμηθευτή λύσης, ως συνεργάτης επικοινωνιών σας, στρεφόμαστε συνολικά στην παράδοση των αποτελεσμάτων που αναμένετε. Έχουμε διευρύνει το προϊόν μας που προσφέρει από τη συμβατική εκτύπωση στην ύπαρξη συνεργάτης επικοινωνιών πλήρης-υπηρεσιών στους πελάτες μας.

 

>> Κύρια προϊόντα
Συσκευάζοντας κιβώτιο εγγράφου
Συσκευάζοντας κιβώτιο Χριστουγέννων
Κιβώτιο συσκευασίας τροφίμων
Συσκευάζοντας κιβώτιο εσώρουχων
Κάρτες εκτύπωσης συνήθειας
Ετικέτα αυτοκόλλητων ετικεττών
Σακούλες και πολυ mailers


>> Προηγμένοι εξοπλισμοί
Χαϋδελβέργη 5+1 μηχανή εκτύπωσης χρωμάτων
Πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές ελασματοποίησης
Πλήρως αυτοματοποιημένος που τεμαχίζεται/που σφραγίζει/μηχανές αποτύπωσης σε ανάγλυφο
Πλήρως αυτοματοποιημένες να κολλήσει μηχανές
Τρύπα-τρυπώντας με διατρητική μηχανή μηχανές

 

>> Το πλεονέκτημά μας
Γρήγορη αναφορά μέσα σε 24 ώρες
Λογικές τιμές βασισμένες στις απαιτήσεις του πελάτη
5-7 ημέρες για τα δείγματα προπαραγωγής
Καλά εκπαιδευμένοι & πεπειραμένοι εργαζόμενοι περισσότερο από 3 έτη
Σταθερή ποιότητα υπόσχεσης με την επιθεώρηση 100%
Ακριβής χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή
Επαγγελματικός πωλητής με περισσότερο από 5 έτη στην εκτύπωση & τη συσκευασία
Άριστη μετά από-υπηρεσία & γρήγορη απάντηση
Αποζημίωση εάν ελαττωματικά προϊόντα

 

 

 

                                         

Η ομάδα μας

Καλά εκπαιδευμένοι & πεπειραμένοι εργαζόμενοι για 5 έτη τουλάχιστον.
Επαγγελματικός πωλητής με 8 έτη εμπειρίας τουλάχιστον στην εκτύπωση & τη συσκευασία.

 

Κίνα Xiamen Finer Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας